Colegials follada per un professor

 

Vídeo de col·legiales sexis penetrades pel mestre

Aquí tenim dos noies colegialas amb pinta innocent, que en comptes d’atendre a classe els agrada molt donar-li a la llengua i passar-se notetes entre elles.

l’llegir se sap que és molt important i que no ocupa lloc, però altres vegades, majorment, amb la pràctica s’aprèn més.

i a aquestes noies el portar-se malament a classe els servirà per aprendre la lliçó de com menjar-se una bona polla i ser penetrades per una polla culta. Però, per a això, hauran de quedar-se a l’aula de càstig un parell d’hores més.

Com que no !! Elles estan entretingudes parlant de les seves coses, ja sabeu temes de noies, però els sorgeix un parell de dubtes, alguna cosa sexuals. Estaria bé jugar una estona entre elles, ja sabeu … com aquestes jovenetes gaudint de un madur ben dotat .

Volen experimentar amb els seus cons, el sentir el plaer de quan algú ho devora fins a fer-regalimar.

No hi ha ningú, estan soles … ¿I per què no? Estaria bé jugar una estona entre elles, potser així, avui es fiquessin al llit sabent una cosa més.

Comença la follar amb aquestes noies colegialas

Comencen a menjar-se’l entre elles, a tocar-se, però !! Ohhh! Són sorpreses pel professor el qual no dóna crèdit al que està passant, haurien d’estar copiant i no fent preescalfaments sexuals .

Però clar veure a dues jovenetes , amb els seus pits nus, tan innocents … amb aquesta faldilla de col·legiales, tocant-se i menjant-se el potorro entre elles.

el professor prefereix donar-los una xerrada la qual serà curta, perquè el té la cua molt dur i aquestes volen lliurar-se del càstig, així que, comencen a menjar de la seva polla.

Primer una i després l’altra, fins a acabar ser follada una damunt de l’altra, mentre aquest fica la seva polla a la qual està sota i després a la qual està a sobre, arribant a ejacular en els seus assedegades boques.

Per si els interessa. Aquestes colegialas divertides no van acabar els seus estudis ja que van preferir passar-se tot el curs a l’aula de càstig.

durada: 08:19

    Comments are closed.