Esposa infidel amb l’amic del seu marit

A veure, bé se sap que els amics de veritat es compten amb els dits de la mà, si es poden follar a la teva dona es la follarán, com aquesta dona infidel que li posa les banyes al seu marit.

i més si la molt guineu es posa a rentar els plats mig nua i amb un vestit molt ajustat, donant-nos a imaginar … mira que els homes tenim molta imaginació … a mi em demanen foc al carrer i ja m’estic imaginant que la tinc a casa meva petándole el cul .

en fi, que ens emboliquem … aquesta guineu i aquest gran amic de l’ànima, es queden sols per uns minuts a la cuina i el Amics aprofita per ficar-li mà a aquesta, que la molt guineu amb el no! Si us plau! Que estàs fent! Ja s’ha tret les calces i li estan tocant el paco Lucia en el seu cony.

Però això és només el tingues-te peu, perquè l’amic torna a entrar i gairebé els enxampa en ple apogeu. Han de dissimular, però per poc temps, ja que el marit se’n va i el AMIC de l’ànima torna a l’aguait.

Aquest ens ha sortit músic i li tornarà a tocar el cony, on ella li respondrà amb una bona mamada. Aquest començarà a follársela depravadamente a la barra del taulell de cuina, aquí és on li ficarà tot el nap per la seva cul i acabarà donant-li mambo per tota la cuina.

Si, així ens agraden les dones, senyores a la carrer i molt putes a casa. durada: 07:32

    Comments are closed.