Sexe de lesbianes amb Raylene i Veronica Avluv

Sexe de lesbianes amb Raylene i Veronica Avluv


Ella no va poder acabar l’expressió, perquè jo ja l’estava fent un petó. Vaig prémer la meva boca contra la seva i al delegat conseqüent vaig notar que besava amb un somriure. La vaig portar contra la envà d’aquella artèria deserta i vaig assaborir els seus llavis amb ambició. Ella em va atreure contra el seu cos sovint i les meves mans es van escórrer dins de la seva top. Vaig acariciar la seva pell canyella amb els meus gros, volent sentir cada centímetre. No portava sostenidor … els seus brevíssimes pits no la necessiten. Vaig sentir els seus mugrons grans, durs tal diamants en els palmells de les mans. Vaig sentir les seves, fredes, buscar calor a través del meu samarreta i la meva pell. Vaig buscar el seu coll i ella ho va deixar feble per a mi. El vaig besar, el vaig mossegar i el seu primer esbufec va fer que la meva noia palpitase salvatge, fregant-contra el seu estómac a biaix de la meva pantalons.

– Vamonos … – murmuri ella, mirant-me amb els seus ulls de fierecilla. La vaig agafar de la mà i vam córrer entre els seus riures i els nostres petons furiosos. Vam agafar el primer taxi que vam veure … què importava que una rossa estigués esperant abans ?. Absència importava … Ni el conductor tirant mirades indiscretes al que passava a la part de darrere del seu taxímetre. Ni que la casa no exteriorment meva. Ni que l’habitació tampoc. Ni que tingués de despertar a la meva amiga perquè ens obrís la porta. Només importaven els nostres cossos.

Vaig tancar el cancell de l’habitació després de la meva i ella actualment m’estava gairebé arrencant la brusa. Ens despullàvem frenètics, enmig de petoneig, acezo, petó … Les nostres llengües lluitaven furioses, l’una contra l’altra, l’altra contra la pell del diferent. Sentir la seva mà temptejant d’estudi dins les meves cames va ser la gota que va fer vessar el got: aixecar el seu top i per primera vegada vaig veure els seus petits pits desafiant-. Els vaig estrènyer, els vaig sentir, els vaig acariciar … em vaig endur un dels seus pezoncillos a la boca, i el vaig menjar, golafre. El aliè rebia les atencions dels meus índex, i la seva veu va tremolar. Les seves mans petites i hàbils van forcejar amb la meva brida i aviat van guanyar la batalla, deixant caure les meves calces a terra i baixant el meu hinchadísimo bòxer, amarat actualment de la meva líquid presiminal. Jo igualment vaig voler guanyar i vaig baixar les seves gregüescos. No pensem en si era o no una forma incapaç de despullar-nos: només ens sobrava la indumentària. Ella em va empènyer sobre la catre i es va asseure a cavall, prement la seva bragadura contra la meva noia embogida. Vaig sentir el seu cony humit i calent a biaix de la tela del seu culs amb tanga. Ella va gemegar en el moment que vaig fer el primer moviment, fregant el tronc de la meva membre al llarg dels seus llavis majors. Un moviment més i ella em va mirar molt seriosa, amb la entusiasme desbordant seus ulls.

– La vull … -va panteixar mentre l’agafava amb la mà i em masturbava.

– Encara no, petita … -sonreí íntegrament divertit mentre l’aixecava en suspens i la tombava sobre la catre, obrint les seves cames, besant les seves cuixes i mossegant els seus angles. Podia sentir la calor i la impregnació emanant de la seva entrecuix, i vaig voler menjar-me sencera. Vaig enfonsar els meus llavis a la tela del seu tanga, amarada avui, i vaig jugar a buscar el seu clítoris amb la meva llengua, a fregar a inclinació de la fina barrera. Ella va gemegar i es va agafar a la meva pèl. Els meus cor van buscar una entressin a tanga i el van estirar, fent que es colés dins les seves xops llavis. Vaig tirar de la tela cap amunt, fregant el seu clítoris.

 

duracion: 25:16
Puntuacion: 82

    Comments are closed.